Home | Contact | Olympus '69

Nieuws

 

24 mei 2020


27 mei is volgende training! De kinderen zijn vanaf 18:20 welkom op het voetbalveldje van de Melanen (naast Monkeytown).

Bij twijfel: kijk voor vertrek naar de Melanen op de website.


Coronavirus

Vanaf woensdag 13 mei trainen we met de jeugd op De Melanen. Een nieuwbrief is hierover gemaild. Deze training gaat alleen door als het droog is. Als de training afgelast is, dan wordt niet hier vermeld.

 

Ouder-Jongertoernooi

Op zondag 8 maart vond het jaarlijkse Ouder-Jongertoernooi plaats. Op deze plek vindt u de uitslag.
OJOUitslag

Sponsors
Dit toernooi werd gesponsord door:
Vakgarage ICT

 

27 oktober 2019

Kalender activiteitenkalender 2019-2020

 

28 mei 2018

Op 22 mei vond de Algemene Ledenvergadering plaats in De Kannebuis. Er werd onder andere gesproken over de nieuwe privacywetgeving. De ALV ging akkoord met deze versie en de mogelijkheid om tussendoor wijzigingen aan te brengen. Hieronder is het document terug te vinden.
AVG AVG
ToestemmingToestemmingsformulier

 

 

 

 

Protocol ongewenst gedrag
Het is belangrijk dat jij je veilig voelt tijdens en na het sporten bij Olympus '69. Daarom hebben wij gedragsregels opgesteld. Ook hebben wij een vertrouwenspersoon aangesteld: Lizette van Lammeren. Je kunt contact met Lizette opnemen op het moment dat je je geïntimideerd voelt tijdens het spelen.
gedragsregels Gedragsregels sporters
gedragsregels beg Gedragsregels begeleiders in de sport
vertrouwenspersoon Vertrouwenspersoon
Wil je geen contact opnemen met onze vertrouwenspersoon, dan kun je altijd contact opnemen met het contactpunt van de NOC*NSF, het overkoepelend orgaan. 


Samen doen
Vanaf 12 mei is Olympus '69 een spaardoel bij 'samen-doen'. Als je zo'n pasje hebt, kun je onze vereniging sponsoren. Een pasje aanvragen of meer informatie? Klik op onderstaand logo.